Преди няколко дни новинарските емисии гръмнаха с новината, че  ЧЕЗ

...
Преди няколко дни новинарските емисии гръмнаха с новината, че  ЧЕЗ
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Ето го менте баровеца от Драгалевци, когото ЧЕЗ хваща 7 пъти да краде ток! Християн Жожобата се хвалил, че може да урежда и шофьорски книжки от КАТ!

Преди няколко дни новинарските излъчвания гръмнаха с новината, че  ЧЕЗ Разпределение открива за 7-ми следващ път първокласна къща в кв. Киноцентър -Драгалевци да употребява непозволено електрическа енергия. Компанията е подала сигнал до органите на Министерство на вътрешните работи и чака огледна група. Къщата е с прекратено електрозахранване поради неплатени отговорности от 2017 година, а клиентът е с формирано досъдебно произвеждане през 2018 година, поради предходните си нарушавания.

СамоHotArena узнна името на менте-баровеца и разгласява първи фотоси на измамника. Той се споделя Християн Бояджиев по-известен като Християн Жожобата. От фотосите в профила му в обществената мрежа проличава, че въпросният господин обича първокласния живот, марковите питиета и скъпите коли. Освен, че краде ток Жожобата има печална популярност на изпечен шарлатанин.

От свои източници HotArena  научи, че Бояджиев е прочут е цяла София с измамите, които върти от години. Хвалил се и, че може да урежда шофьорски книжки от КАТ без даже да се върви на изпит. Така гаджето му, някогашна баскетболистка била взела брошура.

Другата скица на Християн била следната - имал апартамент на негово име, който бил ипотекиран. Въпреки това пускал разгласи в разнообразни уеб сайтове, че го продава. Щом се появял  потенциален клиент му взимал капаро, а  после се укривал и не си вдигал телефона. Така клиентът изгарял с изгарял с капарото.

Най-куриозното в цялата история е, че Жожобата се страхувал да се прибере в къщата си в Драгелевци през входа на парцела, с цел да не го срещне някой, на който има да връща пари. Затова прескачал през задния двор от парцел на комшиите, с цел да влезе в дома си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР